HRANITE EUKANUBOM – VAŠ LJUBIMAC ĆE IMATI IZUZETNO KVALITETNU DLAKU

2_WEB - LINJANJE- NASLOVNA SLIKA

Hranite Eukanubom  – vaš ljubimac će imati izuzetno kvalitetnu dlaku

Svaki vlasnik želi da njegov pas dobro izgleda. Sjajna, blistava dlaka zasigurno je prvo što svatko primijeti na psu! Zapravo, stanje dlake u psa je jako dobar pokazatelj njihovog cjelokupnog zdravlja, vitalnosti i uhranjenosti. Eukanuba je posebno formulirana hrana za pse, stvorena na temelju godina pomnih istraživanja, bogata omega-6 i omega-3 masnim kiselinama i optimalnih omjera. Klinički je dokazano da iznutra promiče zdravu kožu i dlaku. Ne samo da ćete vidjeti razliku u ljepoti i kvaliteti dlake, već ćete primijetiti da kvaliteta naše prehrane može dovesti do osjetnog smanjenja opadanja dlake u vrijeme linjanja.

Studije o hranjenju jasno pokazuju da visoko kvalitetne prehrane poput Eukanube, koja ima optimalni omjer masnih kiselina omega-6 i omega-3 od 5-10: 1, pomažu zdravlju kože i podrška su rastu kvalitetne dlake.

Kako to djeluje?

Eukanuba je izrađena iz visoko kvalitetnih životinjskih bjelančevina i ima optimalan omjer omega-6/3 masnih kiselina, za koje je dokazano da kontroliraju  odbacivanje dlake i promiču zdravlje kože. Također je prepuna važnih sastojaka bitnih  za rast sjajne dlake, poput visokokvalitetnih životinjskih bjelančevina iz piletine, janjetine, ribe i jaja. Ove bjelančevine su osobito korisne kad se zna da je 30-35% dnevnog unosa bjelančevina psima potrebno samo da bi svoju kožu i dlaku održavali  u dobrom stanju. Esencijalne aminokiseline, vitamini, minerali i posebne hranjive tvari također podržavaju zdravlje kože. Osigurajte svom psu da manje odbacuje dlaku u vrijeme linjanja i da dlaka bude ljepša i sjajnija!

SMANJITE LINJANJE

Teško da će vaš pas dobro izgledati za vrijeme linjanja, kad dlaka s njega otpada kao sijeno iz plasta za vrijeme uragana. No, to je samo jedan od razloga zašto želite da zadrži svoju dlaku. Njegova koža i dlaka igraju važnu ulogu u zaštiti tijela od ozljeda i bakterija. Održava tjelesnu toplinu i djeluje kao prva linija obrane. To su  vrlo bitni razlozi zbog kojih ljubimcu trebate davat takvu prehranu koja će  biti usmjerena na zaštitu i bitno utjecati na smanjeno odbacivanja dlake.

PROSJEČNO TJEDNO ODBACIVANJE DLAKE SMANJENO DO 80%

     3_index linjanja_posude                                                                                     

Eukanuba je posebno  formulirana prehrana s optimalnim omjerom Omega masnih kiselina. Prehrana Eukanubom dokazano štiti kožu i dlaku vašeg psa, i smanjuje odbacivanje dlake do 80%*.

SASTOJCI VAŽNI ZA ZDRAVLJE KOŽE I DLAKE

Jedan od prvih koraka u promicanju zdrave kože i blistave dlake je hranjenje psa hranom s kvalitetnim sastojcima. Nedavna studija o utjecaju visoko kvalitetne prehrane na prekomjerno odbacivanje dlake u vrijeme linjanja pokazala je vidno smanjenje otpale dlake, do 80% ** za pse hranjene hranom Eukanuba. Do tih dobrih rezultata došlo se zbog toga što je  asortiman premium prehrane Eukanuba formuliran u pravilnim omjerima visokokvalitetnih životinjskih bjelančevina, omega-6 i omega-3 ulja i masti, vitamina i minerala.

ŠTO NA ŠTO DJELUJE

Bjelančevine esencijalne aminokiseline za kožu i održavanje dlake
Omega-6 tekstura i sjaj kože i dlaka, svojstvo barijere
Omega-3 podržava zdravu kožu i dlaku
Cink metabolizam bjelančevina i zacjeljivanje rana
Bakar tkiva, pigment, sinteza bjelančevina i zaštita stanica
Vitamin A rast i održavanje zdrave kože
Vitamin E pomaže u zaštiti stanica kože od oksidativnog oštećenja
Vitamin C održava zacjeljivanje rana i stvaranje kolagena
Biotin iskoristivost bjelančevina i masnih kiselina
Vitamin B2 masti i metabolizam bjelančevina

* U odnosu na hrane s malo masnoća, bjelančevina i nižim ne-optimalnim Omega-6/3 omjerom. Rezultati kod vašeg psa mogu varirati. Iz studije su izuzete hrane za štenad, za kontrolu tjelesne težine i Daily Care hrane.

** studija je provedena u trajanju od godine dana upotrebe hrane Eukanuba u odnosu na hranu koja ima niži udio bjelančevina, masti i niži udio Omega masnih kiselina, koje nisu u optimalnom omjeru. Iz studije su izuzete hrane za štenad, za kontrolu tjelesne težine i Daily Care hrane.

DJD Zagreb

  • Obrtnička 3
  • 10431 Sveta Nedelja
  • 01 6256 353 - 01 6256 354