EUKANUBA WORLD CHALLENGE

 

Vjerujemo da ste do sada svi vi koji posjećujete izložbe, bez obzira bavili se uzgojem ili ne, koristili Eukanuba hranu ili možda neku drugu, čuli za Eukanuba World Challenge, prestižnu izložbu najboljih svjetskih pasa. Od 2007. godine održavala se u Americi, a izložbu podržavaju vodeće svjetske kinološke organizacije: FCI, ‘The Kennel Club’ (UK) i AKC. Pse koji sudjeluju nominiraju njihovi nacionalni klubovi. Natječu se za naslov ”Prvak Eukanuba World Challenge” i nagradu od 7.500 eura.

OD OVE GODINE EWC SE SELI IZ SAD-A U EUROPU!

Prestižna izložba pasa Eukanuba World Challenge, od ove godine održavat će se u glavnom gradu Nizozemske, Amsterdamu (13.–14.prosinca 2014). Amsterdam, smješten u srcu Europe, vrlo je atraktivna destinacija i odličan izbor za održavanje EWC-a. U kombinaciji s izložbom „Amsterdam Winner Show“, EWC Finale biti će vrhunac na kraju sezone. Osim toga, Nizozemska ima dugu kinološku povijest, sudjelovala je u osnivanju međunarodne kinološke organizacije FCI. Renomirani Nizozemski kinološki savez, na čelu s direktorom gospodinom Rony Doedijnsom pomoći će organizirati prekrasnu izložbu. Događanja će se i dalje moći pratiti diljem svijeta putem live streaminga, na internetu. Međutim, da bi psi mogli sudjelovati na EWC-u trebaju proći kvalifikacije koje će se ove godine, za 25 europskih zemalja, održat u Brnu, Češka (23. – 26. listopada 2014.) tijekom FCI European Section Show-a. Kvalifikacije će se održati u subotu 25. listopada 2014. Točan sat i ring u kojem će se natjecanje održati, biti će javljeni svim natjecateljima neposredno prije izložbe.

Od svih pasa koji sudjeluju u kvalifikacijama u Brnu (jedan po zemlji), biti će odabrana dva psa i predstavljat će Evropu i svoju zemlju u jednom od četiri dijela natjecanja na EWC 2014, u Amsterdamu.

Troškovi sudjelovanja vodiča i pasa na kvalifikacijama u Brnu, neće biti plaćena od strane Eukanube. Ali za dva psa koji se kvalificiraju za EWC, Eukanuba će platiti troškove putovanja do Amsterdama.

FCI i Eukanuba pozivaju Vas da se prijavite HKS-u sa željom za sudjelovanje u kvalifikacijama, kako bi olakšali HKS-u odabir. Pas koji će biti odabran treba biti upisan u registar HKS-a barem od 1.siječnja 2014. godine. Nominacije će biti završene najkasnije do 30.rujna 2014.godine. Sve eventualne promjene kao i popis zemalja sudionica biti će vidljivi na web stranici (http://www.breeders.eukanuba.co.uk/breeder-club/events).

Vidimo se u Amsterdamu!

DJD Zagreb

  • Obrtnička 3
  • 10431 Sveta Nedelja
  • 01 6256 353 - 01 6256 354